Ööpäevaga lisandus 451 koroonapositiivset ja suri üks inimene

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5402 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 451 ehk 8,3 protsenti testide koguarvust ning suri üks haigestunu.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 212 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 160 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 131 ning Tartumaale 41 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Viljandi- ja Pärnumaale lisandus 10 uut positiivset testitulemust, Lääne-Virumaale lisandus kaheksa uut nakatunut, Saaremaale seitse ning Läänemaale kuus. Võrumaale lisandus viis uut nakatunut, Põlvamaale neli ning Hiiu-, Järva-, Rapla- ja Valgamaale lisandus kolm uut nakatunut. Jõgevamaale lisandus kaks uut nakatunut. Kolme positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 358,17 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,6 protsenti.

Kommentaarid puuduvad