Ettevaatust! Petuskeem jahib Omniva nimel klientide finantsandmeid

uudised.ee

Inimeste e-posti aadressidele on saabumas eksitava sisuga kirju ebaõnnestunud paki kohaletoimetamise katsest. Ühtlasi palutakse teates tasuda paki saatmiskulu. Omniva hoiatab, et tegu pole nende poolt saadetavate sõnumitega, kutsub kliente üles tähelepanelikkusele ning palub need kirjad kustutada ning neile mitte reageerida.

Omniva kutsub inimesi üles tähelepanelikkusele ning palub jälgida teadete sisu hoolikalt. Igasugusesse infosse, mis palub oma sisus tasuda makseid, tuleb suhtuda skeptiliselt. Juhul, kui tõesti peaks olema Omnivalt saabunud lunatasuga pakk, siis tuleb selle eest tasuda pakki kätte saades näiteks pakiautomaadi juures. Omniva ei küsi kunagi klientide finantsandmeid ega palu saadetise eest tasuda kirja teel.

Refereeritud portaalist Delfi Kasulik.

Kommentaarid puuduvad