Hestia hakkab aprillist käitama uue nimega Laine spaad Haapsalus

uudised.ee

Eesti hotellikett Hestia Hotel Group sõlmis aktsiaseltsiga Haapsalu Kuurort lepingu, mille alusel alustab 1. aprillist Haapsalus asuva spaahotelli Laine haldamist; enne avamist teeb spaahotell läbi uuenduskuuri ning hakkab kandma nime Hestia Hotel Haapsalu Spa. 

Kinnistuomaniku finantseerimisel läbi viidav renoveerimine põhineb niinimetatud heaoluspaa kontseptsioonil, mille eesmärgiks on lisaks veekeskuse- ja saunavõimalustele pakkuda ka toiduelamust ja koosolemise võimalusi, teatas Hestia.

Ümberehituste käigus suureneb vee- ja saunakeskuse ala pea kaks korda – sinna on planeeritud viis sauna, bassein ning kolm erinevat veesilma. Tubade ümberehituse käigus kasvab majutuskohtade arv ligi kümnendiku võrra, samuti saab maja fassaad värskema ilme.

Üle võetakse ka praegused Laine töötajad.

Hestia Hotel Groupi tegevjuht Kaisa Mailend usub, et kuigi hetkeolukord on seoses COVID-19 levikuga keeruline, siis tulevik tuleb helgem ja Hestia saab ka edaspidi säilitada hotelli senise meeskonna ning kõik tänased töötajad saavad jätkata oma tööd. 

Hestia Hotel Group OÜ on 2014. aastal asutatud hotelliketi emafirma. Koos spaahotelliga Laine kuulub gruppi seitse hotelli Eestis ja kaks Lätis. Grupis töötab kokku üle 300 inimese.

Kommentaarid puuduvad