Keskerakond teeb enda eelarves poole miljoni eurose kärpe

uudised.ee

Ametist lahkuv peaminister Jüri Ratas ütles pühapäeval Keskerakonna volikogu istungil peetud kõnes, et partei seisab silmitsi poole miljoni eurose eelarvekärpega.

"Kindlasti pean täna puudutama ka Eesti Keskerakonna asju. Andsin selle nädala alguses Keskerakonna juhatusele ülevaate meie rahalisest seisust ning käesoleva aasta eelarvest ja plaanidest. Meie ette pandud numbrid olid väga mõtlemapanevad," nentis Ratas. "Meie tegevust segavad päris mitmed aastatetagused probleemid, aga paraku paigutuvad sellesse konteksti ka hiljaaegu erakonnale esitatud uued kahtlustused. Sellest kõigest tingituna pidin esitama erakonna juhatusele eelarve eelnõu, milles sisaldusid erakordselt suured kärped. Pärast keerulisi arutelusid kiitsime heaks eelarve, mis nägi ette möödunud aastaga võrreldes ligi poole miljoni euro suuruse kokkuhoiu."

"Meil tuleb mitmed kulud ümber vaadata, vaid piirata ning teha ka raskeid personaliotsuseid. Ma tänan ka siin teie ees kõiki neid inimesi, keda see puudutab ning kes on meie erakonna heaks oma tööga seniajani väga palju panustanud," selgitas Ratas. "Nagu te isegi mõistate, siis olid need väga valusad ja suure mõjuga otsused, kuid meil ei jäänud neid langetades palju muud üle."

Kommentaarid puuduvad