Janek Mäggi on uue valitsusega rahul: ministritöö on sooneutraalne töö

Duubel

Sel nädalavahetusel selgusid uued ministrikandidaadid ja esimest korda ajaloos on pooled ministriportfellid naiste käes. Milline ministrikandidaat üllatas enim ja mida uuelt valitsuselt võiks oodata, sellest räägime stuudios suhtekorraldaja Janek Mäggiga.

Janek Mäggi sõnul ei oma mitte mingit tähtsust see, kas ministriametisse asub naiste- või meesterahvas. "Ministritöö on sooneutraalne ja see positsioon on ka nooneutraalne," ütleb Mäggi, et põhiküsimus on ikkagi inimese suutlikkuses selle tööga hakkama saada.

"Ma tunnistan ausalt, et Eva-Mariaga ma varasemalt tuttav ei ole," sõnab Janek, et välisministri Eva-Maria Liimetsaga pole ta kokku puutunud. Küll aga lisab suhtekorraldaja, et kindlasti ei arva ta, et väljastpoolt tulevad inimesed oleks kuidagi poliitiliselt vähem andekamad. Vastupidi, Mäggi arvates on poliitikasse just värsket verd vaja. 

"Kui sa oled eluaeg inimestega suhelnud - saad aru, mida nad tahavad, mida nad tunnevad, siis nad saavad hakkama," ütleb Mäggi, et soovib kõigile uutele ministritele tuult tiibadesse.

Vaata täispikka intervjuud videost.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11340368[/embed]

Kommentaarid puuduvad