Ragn-Sells kavatseb omandada pandipakendi käitlusettevõtte

uudised.ee

Esmaspäeval teatas Ragn-Sells AS konkurentsiametile, et kavatseb omandada 100-protsendilise osaluse ja seega valitseva mõju OÜ Pandipakendi Automatiseeritud Käitlussüsteem (PAK) üle. 

Nii Ragn-Sellsi kui PAK-i käibed ületasid möödunud majandusaastal 2 miljonit eurot, ettevõtete käibed Eestis kokku ületasid 6 miljonit eurot, selgus koondumisteatest.

Ragn-Sells tegutseb jäätmekäitlusvaldkonnas, sealhulgas olme-, ehitus- ja tööstusjäätmete kogumise, käitlemise ning veoga, ohtlike jäätmete kogumise ning konteinerite rentimisega.

PAK-i põhitegevusalaks on panditaara vastuvõtupunktide käitamise teenuse osutamine jaemüüjatele, lisategevuseks kinnisvara puhastusteenuste osutamine, peamiselt välikoristuse näol.

Koondumise eesmärgiks on teate kohaselt Ragn-Sellsi uute ärisuundade omandamine ning seeläbi ettevõtte käibe ja kasumlikkuse suurendamine. Seni on Ragn-Sells tegelenud jäätmekäitlusega, teenindades nii eraisikuid kui ka ettevõtteid, PAK-i omandamisega siseneb ettevõte panditaara ringlussüsteemi haldamise ja puhastusteenuste osutamise ärisse. 

Kommentaarid puuduvad