Transferwise alustab koostööd Visaga

uudised.ee

Tehnoloogiafirma Transferwise alustab globaalset koostööd Visaga, kes pakub ettevõttele läbi Visa Cloud Connecti pilvepõhist infrastruktuuri, vahendab BNS.

Visa Cloud Connect võimaldab Transferwise'il kasutada Visa andmekeskuseid ning ühtne pilvepõhine infrastruktuur toetab ettevõtte teatel mitmevaluutalise deebetkaardiga uutele turgudele laienemist.

Samuti teatas Transferwise, et laieneb sel nädalal Mastercardi deebetkaardiga Jaapanisse. Deebetkaart toetab eelmisel suvel Jaapanis lansseeritud Transferwise'i piirideta kontot ning ettevõtte teatel on tegu ainsa samalaadse lahendusega kohalikul turul, mis kasutab valuutavahetusteks turu keskkurssi.

Nüüdsest saavad ettevõtte Jaapani era- ja ärikliendid hoida ja vahetada Transferwise'i kontol kuni 55 valuutat, avada kaheksas eri valuutas konto ning kasutada deebetkaarti 150 valuutas üle maailma. Ettevõte lubab Jaapani klientidele pakkuda praegu turul olevatest teenustest kuni neli korda soodsamat lahendust.

Transferwise'i asutasid 2011. aastal Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. Ettevõte on praeguseks esmaste investeeringute ning teiseste aktsiamüügi voorudega kaasanud üle miljardi dollari.

Kommentaarid puuduvad