Koroonapiirangud ühtlustuvad üle Eesti: restoranid on kauem lahti ning avatakse spaad ja kinod

Liina Kanarbik

Valitsus arutas täna koroonapiiranguid, et ühtlustada reegleid üle Eesti. Kui teistele maakondadele tähendab see piirangute lisandumist, siis Harju- ja Ida-Virumaale tähendab see leevendust, sest neis maakondades saavad söögikohad kauem lahti olla, samuti avatakse spaad, teatrid ja kinod. Viimastes hakkab kehtima poole saali täituvuse nõue, vaatamata sellele, et ühtegi viiruspuhangut neist alguse ei ole saanud.

Valitsus arutas täna koroonapiiranguid, et ühtlustada reegleid üle Eesti. Kui teistele maakondadele tähendab see piirangute lisandumist, siis Harju- ja Ida-Virumaale tähendab see leevendust, sest neis maakondades saavad söögikohad kauem lahti olla, samuti avatakse spaad, teatrid ja kinod. Viimastes hakkab kehtima poole saali täituvuse nõue, vaatamata sellele, et ühtegi viiruspuhangut neist alguse ei ole saanud.

Kommentaarid puuduvad