Eesti hoiab Euroopa koroonanakatumise edetabelis kõrget kohta

Anna-Maria Uulma

Eesti troonib koroonaviiruse nakatumisnäitajaga 35 Euroopa riigi seas kõrgel 12. kohal, jättes seljataha isegi Rootsi, Prantsusmaast ja Saksamaast rääkimata. Kui mujal Euroopas pikendatakse eriolukorda, suletakse piire ja kuulutatakse välja öiseid komandanditunde, siis Eesti liigub vastuvoolu lõdvendades piiranguid. Kuidas mõjutab see aga koroonaviiruse edasist levikut meie riigis?

Eesti troonib koroonaviiruse nakatumisnäitajaga 35 Euroopa riigi seas kõrgel 12. kohal, jättes seljataha isegi Rootsi, Prantsusmaast ja Saksamaast rääkimata. Kui mujal Euroopas pikendatakse eriolukorda, suletakse piire ja kuulutatakse välja öiseid komandanditunde, siis Eesti liigub vastuvoolu lõdvendades piiranguid. Kuidas mõjutab see aga koroonaviiruse edasist levikut meie riigis?

Kommentaarid puuduvad