Eesti Õdede Liit tuletab valitsusele meelde vajadust tagada õdedele ja hooldustöötajatele piisav palk

Eve Heinla

Õdesid ja hooldustöötajaid on haiglates puudu, eriti nüüd, koroonapandeemias. Õnneks on vaatamata kehvale palgale meie hulgas jätkuvalt neid, kes selle raske ameti valivad ja samal ajal haiglas töötades kooli lõpetavad. Täna sai Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis diplomi üle 100 meediku. Õdede liit loodab, et kollektiivläbirääkimised töötasu ja tingimuste osas jätkuksid ja samasisuline pöördumine täna valitsuse poole teele ka saadeti.

Õdesid ja hooldustöötajaid on haiglates puudu, eriti nüüd, koroonapandeemias. Õnneks on vaatamata kehvale palgale meie hulgas jätkuvalt neid, kes selle raske ameti valivad ja samal ajal haiglas töötades kooli lõpetavad. Täna sai Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis diplomi üle 100 meediku. Õdede liit loodab, et kollektiivläbirääkimised töötasu ja tingimuste osas jätkuksid ja samasisuline pöördumine täna valitsuse poole teele ka saadeti.

Kommentaarid puuduvad