Mida toob metallpühvli aasta: kas Jüri Ratasest võib tõesti saada president?

uudised.ee

Hiina kalendri järgi algab täna metallpühvli aasta ning just täna õhtul jõuab vaatajateni ka TV3 erisaade, kus lähituleviku kohta jagavad nõuandeid selgeltnägijad, astroloogid ja teadjamehed. Ants Rootslane ütleb, et sel aastal võib saada meie endisest peaministrist Jüri Ratasest president.

"Kuidas metallpühvli aastal õnn majja tuua?" juba täna kell 20.30 TV3s!

Hiina kalendri järgi algab täna metallpühvli aasta ning just täna õhtul jõuab vaatajateni ka TV3 erisaade, kus lähituleviku kohta jagavad nõuandeid selgeltnägijad, astroloogid ja teadjamehed. Ants Rootslane ütleb, et sel aastal võib saada meie endisest peaministrist Jüri Ratasest president.

“Kuidas metallpühvli aastal õnn majja tuua?” juba täna kell 20.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad