Osa haigekassat muutus hiljukesi tervisekassaks

uudised.ee

Haigekassa nimevahetus tervisekassaks on siiani ametlikult lõpule viimata, kuid sellest hoolimata otsustas haigekassa kommunikatsioonijuhi Evelin Tringi sõnul, et tervist edendavad kampaaniad kannavad asutuses edaspidi tervisekassa silti, kirjutab Postimees.

Uue nimega on jõutud soetada tasse, näomaske, märkmikke ja pastakaid, samuti osteti eraisikult ära tervisekassa domeen. Kaks ja pool aastat tagasi tekitas elavat vastukaja haigekassa nimevahetuse kava, mis pidi maksma 200 000 eurot. Imagoloog Aune Past hindas toona, et rahast rääkides ei alustata mainekujundusega õigest otsast, sest inimesed ei saa aru, milleks muutust vaja on.

Eesti Puuetega Inimeste Koja esimehe Anneli Habichti hinnangul ei ole uus nimi halb, aga kui lähiajal ei järgne ametlikku nimemuutust, siis selgemaks asi ei lähe. «Nagunii on bürokraatlik maailm inimese jaoks raske,» sõnas ta. «Sassi lähevad Tallinna linna ja riigi terviseamet, siis on meil ravimiamet ja haigekassa, nüüd lisandub tervisekassa.»

Haigekassa koduleht näeb välja nagu varem, ka logo ja e-posti aadressid on endised.

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad