Haridustöötajate vaktsineerimine kestab vähemalt märtsi lõpuni

Liina Kanarbik

Et Eesti koolides on koroonaviiruse levik kiirelt tõusmas, on oluline meie pedagoogid võimalikult tempokalt vaktsineerida. Möödunud nädalal kaardistas ministeerium vaktsiini soovivad pedagoogid ning alanud nädalal läheb vaktsineerimine ka käima. Kui pealinnas Tallinnas alles lepitakse vaktsineerimiskorras kokku, siis Tartu pedagoogid said täna esimesed kaitsesüstid tehtud.

Et Eesti koolides on koroonaviiruse levik kiirelt tõusmas, on oluline meie pedagoogid võimalikult tempokalt vaktsineerida. Möödunud nädalal kaardistas ministeerium vaktsiini soovivad pedagoogid ning alanud nädalal läheb vaktsineerimine ka käima. Kui pealinnas Tallinnas alles lepitakse vaktsineerimiskorras kokku, siis Tartu pedagoogid said täna esimesed kaitsesüstid tehtud.

Kommentaarid puuduvad