Tallinn loodab seadusemuudatusega kiiruskaamerate osas rohkem õigusi saada

Allan Muuk

Kas Tallinna liikluses on olukord tõepoolest nii hea, et kiiruskaamerad selle aasta lõpus kokku korjata? Linna väitel ollakse sundolukorras, kuna neil ei ole seaduslikku õigust kaameraid opereerida ja trahve koguda. Absurdihõngulise olukorra lahendust loodetakse seadusemuudatusest, mis annaks omavalitsusele liikluskaameratega seoses rohkem õigusi.

Kas Tallinna liikluses on olukord tõepoolest nii hea, et kiiruskaamerad selle aasta lõpus kokku korjata? Linna väitel ollakse sundolukorras, kuna neil ei ole seaduslikku õigust kaameraid opereerida ja trahve koguda. Absurdihõngulise olukorra lahendust loodetakse seadusemuudatusest, mis annaks omavalitsusele liikluskaameratega seoses rohkem õigusi.

Kommentaarid puuduvad