Liiklusjuhtimiskeskus hoiatab väga suure kiilasjääohu eest

uudised.ee

Liiklusjuhtimiskeskuse teatel on õhutemperatuurid languses ning pühapäeva õhtul ja ööl vastu esmaspäeva varitseb teedel väga suur kiilasjääoht, vahendab BNS.

Pärastlõunal on põhi- ja tugimaanteed soolamärjad või soolaniisked. Kõrvalteedel tuleb arvestada kinnisõidetud lume ja paiguti libedamate teeoludega. Üle Eesti sajab vihma ja õhutemperatuur kõigub nullkraadi ümber, kuid Kirde-Eestis langeb vaikselt miinuspoolele.

Pühapäeva õhtul ja öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Põhja-Eestis sajab ka jäävihma ning Kirde-Eestis lund. Temperatuurid on nullkraadi ümber, Kirde-Eestis jätkub jahenemine ning öösel võib õhutemperatuur langeda kuni -8 kraadini. Paiguti on udu ja märgade teepindade jahenemise tõttu on väga suur jäiteoht.

Kommentaarid puuduvad