Koroonatesti sertifikaadi võltsimine võib tuua kolmeaastase vanglakaristuse

Marek Lindmaa

Möödunud nädalal laekus politseile teateid selle kohta, et koroonakriisi ajal on reisihuvlised hakanud võltsima koroonaviiruse sertifikaate. Näiteks on varem välja antud sertifikaadil uuendatud ise andmeid. Seda selleks, et pääseda reisile mõnda teise riiki. Tegemist on kuriteoga, mille eest saab määrata rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Möödunud nädalal laekus politseile teateid selle kohta, et koroonakriisi ajal on reisihuvlised hakanud võltsima koroonaviiruse sertifikaate. Näiteks on varem välja antud sertifikaadil uuendatud ise andmeid. Seda selleks, et pääseda reisile mõnda teise riiki. Tegemist on kuriteoga, mille eest saab määrata rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Kommentaarid puuduvad