Transferwise muudab nime Wise'iks

uudised.ee

Transferwise muudab tänasest nime Wise’iks. Aastal 2011 loodud eraisikutele suunatud rahaülekandeplatvorm on kasvanud ülemaailmseks maksevõrgustikuks, et pakkuda üle kümnele miljonile era- ja ärikliendile kiiremaid, soodsamaid ning mugavamaid rahvusvahelisi pangandusteenuseid.

Ettevõte liigutab igakuiselt piiriüleste tehingutega 4,5 miljardit naela ning kliendid säästavad sellega üle miljardi naela aastas võrreldes samaväärsete pangatehingutega.

Wise’i kolm toodet, millest rahaülekannete tegemine on osa Wise’i kontost:

  • Wise’i konto – maailma kõige rahvusvahelisem konto, millega saab raha saata ja kulutada piiriüleselt, hoida 55 valuutat ning mis pakub kümnes valuutas kohalikke pangarekvisiite. Täna hoiavad kliendid Wise’i kontodel üle kolme miljardi naela ning ettevõte on väljastanud 1,4 miljonit deebetkaarti.
  • Wise Business – rahvusvaheline ärikliendi konto, millel on olemas kõik erakliendi konto funktsioonid koos lisalahendustega nagu massmaksed ja mitme kasutaja ligipääs. Viimase aastaga on Wise’i ärikliendi pakkumisega ühinenud üle 150 tuhande ettevõtte.
  • Wise Platform – platvorm pankadele ja suurettevõtetele nagu Monzo, GoCardless ja Xero. Wise pakub ettevõtetele ja nende klientidele läbi oma infrastruktuuri rahvusvahelisi pangandusahendusi ning kiireid ja soodsaid ülekandeid. Tänaseks on Wise’i platvormi oma teenustesse integreerinud pangad kümnes riigis üle maailma. 

„Nimega Wise peegeldame oma teadlikke kliente ehk kogukonda, rahvusvahelise eluga inimesi ja ettevõtteid, kuhu tänaseks kuuluvad ka pangad. Oleme kasvanud, et parandada enamat kui ainult rahvusvahelisi rahaülekandeid, kuid Wise’i põhieesmärgid – pakkuda kiiremat, soodsamat ning mugavamat alternatiivi – jäävad samaks. Ka meie missioon jääb samaks: ehitame jätkuvalt süsteemi, et raha saaks maailmas piirideta liikuda,” selgitas Kristo Käärmann, Wise'i tegevjuht ja kaasasutaja.

Alates tänasest saavad kliendid lülituda veebibrauseris uuele domeenile wise.com. Kõigi klientide üleminek toimub selle aasta märtsis.

 

Kommentaarid puuduvad