Politsei ajas Tallinna kesklinnas laiali kaks pidu

uudised.ee

Piirangutest kinnipidamist kontrollinud politseinikud ajasid nädalavahetusel Tallinna kesklinnas laiali kaks pidu.

Nädalavahetusel jõudis politseini info kahest Tallinna vanalinnas ja kesklinnas toimunud peost, edastas Põhja prefektuur oma Facebooki leheküljel.  Vanalinnas toimus suuremat sorti kogunemine ühes baaris, kus politseinike saabudes ei reageeritud koputustele ning taskulambi valgus pani kõiki kiiresti nurga taha varjuma. Viimaks uks siiski avanes ning baarist avastati 30-liikmeline seltskond. Politsei ajas peo laiali. 

Teisel juhul jäi teatajale kõrvu hoovist kostuv muusika ning peokohale lähenedes oli märgata ka inimesi liikumas. Koos turvameestega uurima minnes avastas politsei väikese peo. Desovahendeid peokohas puudusid ning osalised ei kandnud maske,

Kokku käisid Põhja prefektuuri politseinikud nädalavahetusel kontrollimas enam kui 130 kohta. "Kui üksikud näited välja arvata, on väga paljud ettevõtjad ning inimesed siiski heaks eeskujuks," edastas prefektuur. 

Kommentaarid puuduvad