Video! Rocca Al Mare keskuses tekkis rüselus turvameeste ja maskita mehe vahel

Duubel

"Duubli" toimetusele laekus video eilsest kähmlusest Rocca Al Mare kaubanduskeskuses, kus sõnasõda keskuse turvameeste ja maskivastase vahel eskaleerus kiiresti füüsiliseks kokkupuuteks.

Politsei alustas juhtunu osas kriminaaluurimist.

Politsei sai esmaspäeval veidi enne kell 13 teate konfliktist Paldiski maanteel asuvas kaubanduskeskuses. 34-aastane mees ei soovinud keskusesse sisenemisel kanda maski või näokatet, kuid keskuse turvatöötajad keelasid tal koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu sisenemise, edastas Põhja prefektuur 

Mees muutus agressiivseks ja politsei väitel tõukas ning lõi korduvalt turvamehi, kes olid sunnitud tema vastu kasutama gaasi. Samas meediasse jõudnud videost ei ole näha, et mees oleks turvatöötajaid rüseluse käigus löönud, küll aga äsas juhuslik mööduja vastu tema nägu rusikahoobi, kui mees üritas kaubanduskeskusest minema joosta. 

Politseinike saabumise ajaks oli konflikt lõppenud ning turvameestega konflikti sattunud mees toimetati jaoskonda. "Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus," lisas Põhja prefektuuri pressiesindaja. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11445341[/embed]

Kommentaarid puuduvad