Peaminister Kaja Kallas jäi COVID-19 lähikontaktsena eneseisolatsiooni

uudised.ee

Peaminister Kaja Kallas puutus sel nädalal kokku koroonapositiivse inimesega ja jäi reedest lähikontaktsena eneseisolatsiooni, vahendab BNS.

"Sain äsja teada, et puutusin selle nädala alguses kokku inimesega, kes sai täna [reedel] positiivse COVID-19 testi tulemuse," kirjutas Kallas sotsiaalvõrgustikus Facebook. " See teeb mind lähikontaktseks ja seega olen eneseisolatsioonis järgmise nädala neljapäevani."

Kallas lisas, et tema koroonatesti tulemus oli neljapäeval negatiivne. "Tunnen ennast hästi ning sümptomeid mul ei ole. Vahepealsel ajal aga töötan kodust ja järgin Terviseameti juhiseid. Palun hoidke distantsi, vähendage kontakte ja püsige terved," kirjutas Kallas.

Valitsuse istungid ja kabinetinõupidamised toimuvad märtsis video teel.

Valitsus soovitab kõikidele inimestele COVID-19 kõrge leviku tõttu vähendada kontakte miinimumini ja juhul, kui kohtumine on hädavajalik, teha seda mitte rohkem kui kuue inimesega, kanda maski ja hoida distantsi. Tööandjatele ja töötajatele soovitab valitsus võimalusel teha kaugtööd.

Valitsuse kehtestatud karantiininõuete järgi peavad koroonaviirusesse haigestunud isikuga lähikontaktis olnud inimesed jääma koju eneseisolatsiooni. Lähikontaktsetele kehtivate reeglite kohta leiab täpsema info kriis.ee ja terviseameti lehekülgedelt.

Sain äsja teada, et puutusin selle nädala alguses kokku inimesega, kes sai täna positiivse COVID-19 testi tulemuse. See...

Posted by Kaja Kallas on Reede, 5. märts 2021

Kommentaarid puuduvad