Koroonaviiruse tõkestamise ranged piirangud kehtivad vähemalt üks kuu

Liina Kanarbik

Neljapäevast hakkavad kehtima uued piirangud. Näiteks seni kontaktõppel olnud algklassid suunatakse koju ja ka lasteaedadesse soovitatakse lapsi viia vaid viimasel võimalusel. Samal ajal ei ole täpselt selge, millised kauplused ja teenindusasutused võivad uksed lahti jätta ning millised mitte. Ometi on selge, et ilusalongid võivad tööd jätkata.

Neljapäevast hakkavad kehtima uued piirangud. Näiteks seni kontaktõppel olnud algklassid suunatakse koju ja ka lasteaedadesse soovitatakse lapsi viia vaid viimasel võimalusel. Samal ajal ei ole täpselt selge, millised kauplused ja teenindusasutused võivad uksed lahti jätta ning millised mitte. Ometi on selge, et ilusalongid võivad tööd jätkata.

Kommentaarid puuduvad