Ränga elusaatusega Viktor ootab kohtumist 35 aastat kadunud tütrega!

uudised.ee

Tänases „Sotid selgeks“ saates rullub lahti hingekriipiv lugu Viktorist, kelle saatus on olnud pehmelt öeldes ränk. Praegugi on mees sattunud viletsasse seisu, kus teda hoiab elus unistus kohtumisest tütrega, keda ta pole näinud üle kolmekümne aasta.

 Viktor oli 2-aastane, kui ema ta haiglatrepile maha jättis ning see oli alles esimene hoop neist paljudest, mida mees elu jooksul talunud on. Viimati jäi Viktor ilma oma kodust ning oli sunnitud kolima mahajäetud ja lagunenud kolhoosikeskuse abihoonesse, kus elutingimused on pehmelt öeldes hirmuäratavad. Kõige enam tahab ja soovib ta kohtuda oma tütrega, kellest pole midagi kuulda olnud pea 35 aastat. Viimati nägi Viktor teda siis, kui laps oli 6aastane. 

 „Sotid selgeks“ saatejuht Marek Lindmaa tunnistab, et tänane lugu on puudutanud teda kõikidest eelnevatest kõige rohkem ning see võiks panna inimesi väärtustama ja hindama seda, mis neil elus head on.

„Viktori lugu tänasel koroonaajastul, kus igaüks kuulutab oma tõde ja õigust ning „teab", kuidas asjad tegelikult käima peaks, mõjub selle kõige keskel kainestavalt, pannes mõtlema hoopis teiste asjade peale. Mina tahtsin pärast Viktori loo kuulmist kiiresti koju jõuda, et lihtsalt oma pisitütart hoida, kallistada ja mitte kunagi lahti lasta,“ räägib Lindmaa.

„Sotid selgeks“ on TV3s täna kell 20.00!

Kommentaarid puuduvad