Marek Lindmaa tänab Viktori abistajaid ja edastab palve

uudised.ee

TV3 eilses „Sotid selgeks“ saates oli hingekriipiv lugu ränga saatusega Viktorist, kel muude eluraskuste kõrval on suur unistus kohtuda tütrega, keda ta pole näinud üle kolmekümne aasta. Viktorit ruttasid aitama sajad inimesed ning sellega seoses on edastada palve.

Nii Viktor kui ka saate meeskond tänavad kõiki! „Südame teeb soojaks, et Eestimaal on nii palju toredaid ja häid inimesi, kelle lahkus on piiritu! Viktor on südamest tänulik. Me saame teda aidata kõik koos ja aitamegi, ent on suur palve teha seda organiseeritult,“ ütleb saatejuht Marek Lindmaa, edastades sõnumi kõigile abistada soovijatele.

„Viktori lugu on läinud hinge sadadele tuhandetele inimestele. Oleme saanud tagasisidet nii Eestist, Lätist kui ka Saksamaalt. Väga paljud on juba Viktorit ka aidanud, aitäh teile kõigile, head inimesed!

Aitame ka edasi, ent arvestades praegust keerulist olukorda koroonaviiruse osas, siis palume käituda võimalikult arukalt ja kohapeale mitte minna. Palume abistada soovijatel võtta ühendust saate meeskonnaga, kes tegevusi koordineerib. Võtke meiega ühendust telefonil 60 55 229 või meilitsi: [email protected]. Järgmisel teisipäeval anname „Sotid selgeks“ saates kindlasti lisainfot ning teeme ülevaate asjade seisust.“

Viktor oli 2aastane, kui ema ta haiglatrepile maha jättis ning see oli alles esimene hoop neist paljudest, mida mees elu jooksul talunud on. Viimati jäi Viktor ilma oma kodust ning oli sunnitud kolima mahajäetud ja lagunenud kolhoosikeskuse abihoonesse, kus elutingimused on pehmelt öeldes hirmuäratavad. Kõige enam tahab ja soovib ta kohtuda oma tütrega, kellest pole midagi kuulda olnud pea 35 aastat. Viimati nägi Viktor teda siis, kui laps oli 6aastane. 

“Sotid selgeks” täispikka saadet saad näha SIIT!

Kommentaarid puuduvad