Tallinn aprilli lõpuni lasteaia kohatasu ei võta

uudised.ee

Tallinna linnavõimu kinnitusel vabastatakse lapsevanemad kuni aprilli lõpuni munitsiplaallasteaia kohatasust.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart lubas, et Tallinna linnavõim toetab oma võimaluste piires neid, kes kriisis hätta on sattunud ja seda sarnaselt mullu kevadele. Nii jäävad lahti ka Tallinna lasteaiad, kuigi laste arv on vähenenud ligi poole võrra.

"Oleme valmis ka avama ööpäeva ringset lapsehoiu teenust eesliini töötajatele, meil on selleks kevade kogemus," ütles Kõlvart, lisades, et alates neljapäevast kuni aprilli lõpuni Tallinna linn lasteaia kohatasu ei võta. 

Kohatasust vabastatakse kõik, kelle lapsed käivad munitsipaallasteaias ja seda olenemata sellest, kas laps reaalselt lasteaias käib või mitte. 

Kommentaarid puuduvad