Soiveri koroonapäevik: kõrge palavik on murdnud reporteri voodirežiimile

uudised.ee

Kui eile saime teate, et “Seitsmeste uudiste” reporter Sven Soiver ja tema perekond on nakatunud koroonaviirusesse ja sümptomite heitlikkus meenutab lototroni, siis täna on reporter voodirežiimil. Soiveri sõnul piinab teda kõrge palavik ja meeletu väsimus.

Koroonaviirus jõudis Soiverite koju lapse lasteaia rühmast. Järk-järgult ilmnesid haigusnähud kõigil pereliikmetel; esmalt tekkis köha, seejärel kõrge palavik ja just 2-aastasel lapsel on see veel kõige hullem olnud.

"See koroona on justkui lototroni keerutamine – tsirr ja vaatad, mis sümptomid sind järgmine tund aega kimbutavad," kirjeldab Soiver olukorda. Kõik sümptomid on kõigil pereliikmetel esinenud, aga mitte kunagi korraga, vaid juhuslikult.

Sveni sõnul on tänane seis eriti kehv, sest maadelda tuleb kõrge 39 kraadise palavikuga.

 

Kui eile saime teate, et “Seitsmeste uudiste” reporter Sven Soiver ja tema perekond on nakatunud koroonaviirusesse ja sümptomite heitlikkus meenutab lototroni, siis täna on reporter voodirežiimil. Soiveri sõnul piinab teda kõrge palavik ja meeletu väsimus.

Koroonaviirus jõudis Soiverite koju lapse lasteaia rühmast. Järk-järgult ilmnesid haigusnähud kõigil pereliikmetel; esmalt tekkis köha, seejärel kõrge palavik ja just 2-aastasel lapsel on see veel kõige hullem olnud.

“See koroona on justkui lototroni keerutamine – tsirr ja vaatad, mis sümptomid sind järgmine tund aega kimbutavad,” kirjeldab Soiver olukorda. Kõik sümptomid on kõigil pereliikmetel esinenud, aga mitte kunagi korraga, vaid juhuslikult.

Sveni sõnul on tänane seis eriti kehv, sest maadelda tuleb kõrge 39 kraadise palavikuga.

 

Kommentaarid puuduvad