Peaminister Kaja Kallas andis positiivse koroonaproovi 

uudised.ee

Peaminister Kaja Kallas andis esmaspäeval koroonaviiruse suhtes positiivse proovi, mistõttu jääb ta kuni tervenemiseni karantiini, vahendab BNS.

Kallas ütles, et tal on väike palavik, kuid muid sümptomeid esine ja üldine enesetunne on hea. “Jälgin tähelepanelikult oma tervist ja püsin kuni terveks saamiseni kodus. Jätkan valitsusjuhi ülesannete täitmist kodust, sest e-Eestis on võimalik valitsuse istungeid juhtida ja teistel töönõupidamistel edukalt osaleda ka virtuaalselt,” ütles ta.

Kallas viibis kuni möödunud neljapäevani lähikontaktsena eneseisolatsioonis ning tema isolatsioonist lahkumisel antud koroonaviiruse proov oli negatiivne. Järgmise proovi positiivne tulemus saabus esmaspäeva õhtul. Peaminister on teavitanud positiivsest proovist inimesi, kellega tal on olnud viimastel päevadel kokkupuuteid.

“Kutsun kõiki inimesi järgima ettevaatusabinõusid, kandma siseruumides maski, vähendama teiste inimestega kokkupuuteid, tegema võimalusel kaugtööd ja püsima võimalikult palju kodus, sest viirus levib laialdaselt kõikjal Eestis,” ütles peaminister.

Täna on see päev, kui ühinen nende tuhandete eestimaalastega, kes on saanud oma koroonatestile positiivse tulemuse….

Posted by Kaja Kallas on Esmaspäev, 15. märts 2021

Kommentaarid puuduvad