IKEA avab aasta lõpus Tartus planeerimis- ja tellimispunkti

uudised.ee

Rootsi sisustushiid IKEA kavatseb 2021. aasta detsembris avada Tartus Lõunakeskuse juures planeerimis- ja tellimispunkti.

"Kuna Tartu on suurusjärgult teine linn Eestis, siis otsustasimegi just sinna rajada uue kontseptsiooniga punkti, millest saab Baltikumis esimene sedalaadi IKEA üksus," ütles IKEA Baltikumi tegevjuht Johannes R. Jóhannesson pressiteates.

1000-ruutmeetrises IKEA punktis on näidistesaal, samuti saavad soovijad konsulteerida IKEA spetsialistidega.

Planeerimis- ja tellimispunktis saavad kliendid nõu kodusisustuslahenduste, nagu näiteks köökide, vannitubade, riidekappide ja muu taolise planeerimiseks. Kliendid saavad valida, millist planeerimisabi nad soovivad ehk võimalik on nii iseseisvalt planeerida kui ka täismahus IKEA planeerimisteenust kasutada.

Kliendid saavad oma lõpliku tellimuse sooritada kas planeerimis- ja tellimispunktis või veebis. Seejärel saab klient oma ostudele IKEA punkti järele minna või kasutada lisatasu eest IKEA kojuveoteenust. Tartu elanikele on saadaval kogu IKEA tootevalik.

Kommentaarid puuduvad