Kaevu kukkunud pull tõi kaasa suure päästeoperatsiooni

uudised.ee

Päästjad lõid teisipäeval Pärnumaa kaasa päästeoperatsioonis, mida oli vaja kaevu kukkunud pulli aitamiseks, kirjutab BNS.

Kell 10.49 vajati päästjaid appi Saarde vallas Kalita külas, kus pull oli kukkunud karjamaal olevasse septiku kaevu. Looma tagumised jalad ulatusid põhja, nina ja esimesed jalad jäid kaevu ääre peale, kirjeldas Lääne päästekeskuse pressiesindaja toimunut. 

Päästjad alustasid kiirelt päästetöödega, asetades looma alt läbi tõstelindid ning kaasates traktori, millega tõmmati loom kaevust välja. Kuna veise seisund oli eluohtlik, hakkasid päästjad looma masseerima ning kohalik mees tegi südamemassaaži nii kaua, kuni loom tõusis taas jalgadele.

“Loodetavasti looma tervis paraneb ning tegemist oli tema jaoks õnneliku lõpuga õnnetusega,” lisasid päästjad. 

Kommentaarid puuduvad