Riik peatas AstraZeneca kasutamise alla 60-aastastel

Liina Kanarbik

Segadused AstraZeneca koroonavaktsiini ümber jätkuvad. Täna otsustas riiklik vaktsineerimise ekspertkomisjon peatada nooremate kui 60aastaste kaitsepookimise selle vaktsiiniga. Need inimesed, kes juba on saanud esimese süsti AstraZeneca vaktsiini, saavad ka teise. Samas on Eestis juba kümneid tuhandeid meedikuid, õpetajaid, päästjaid ja politseinikke, kes on saanud terve AstraZeneca kuuri.

Segadused AstraZeneca koroonavaktsiini ümber jätkuvad. Täna otsustas riiklik vaktsineerimise ekspertkomisjon peatada nooremate kui 60aastaste kaitsepookimise selle vaktsiiniga. Need inimesed, kes juba on saanud esimese süsti AstraZeneca vaktsiini, saavad ka teise. Samas on Eestis juba kümneid tuhandeid meedikuid, õpetajaid, päästjaid ja politseinikke, kes on saanud terve AstraZeneca kuuri.

Kommentaarid puuduvad