Täna
19. mai
9...18
6...15
Homme
20. mai
9...16
5...11

Eesti

Politsei: hajutatuse nõudest ei kiputa kinni pidama

Foto: uudised.ee
16:16 11. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Pühapäeval Tallinnas korda valvav politsei tõdeb, et inimesed ei kipu hajutatuse nõudest kinni pidama. 

"Rahvast on vanalinna kogunenud üksjagu ning näeme, et päeva edenedes ei peeta 2+2 ega hajutatuse nõudest kinni. Politseinikud koos terviseameti töötajatega kordavad kohalolijatele reegleid üle, et kõikidel oleks tervisele ohutu südalinnas viibida," märkis Põhja prefektuur pärastlõunal sotsiaalmeedias.

"Hajutatus on vajalik, sest kui koos on palju inimesi ja pole korraldajat, kes inimestega suhtleks ja üritust koordineeriks, ei pruugi inimeste keskel seistes olla ka ohutu. Näiteks olukorras, kus keegi vajab kiirabi, tekib mingi reaalne oht või ka ohutunne ja põhjuseta paanika," lisasid korrakaitsjad. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!