Veriff kaasab investoritelt 69 miljonit dollarit

uudised.ee

Tehnoloogiaettevõte Veriff kaasab B-vooru investeerimisringi käigus 69 miljonit dollarit (58 miljonit eurot). Juhtivinvestoriteks on investeerimisfirmad IVP ja Accel, mille esindajad Jules Maltz ja Matt Weigand liituvad ka ettevõtte nõukoguga. Tänaseks on Veriff kokku kaasanud 92,8 miljonit dollarit (78,6 miljonit eurot).

Veriff pakub isikusamasuse tuvastamise lahendust, mis suudab tuvastada üle 9000 erineva isikut tõendava dokumendi enam kui 36 keeles ja 190 riigist üle maailma. Veriffi intelligentne otsustussüsteem analüüsib sekunditega tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid, et kinnitada kattuvus isikut tõendava dokumendi ja selle esitaja vahel.

„Üha digitaalsemaks muutuvas maailmas on igal organisatsioonil vaja Veriffi lahendust, mis aitab luua usaldust internetis,“ ütles IVP partner Jules Maltz. „IVP on väga uhke, et saab toetada talendikaid missiooniga ettevõtjaid nagu Kaarel Kotkas ja tema meeskond. Me usume, et Veriffil on isikusamasuse tuvastamise turul ainulaadne võimalus luua uus standard, mille järgi teised saavad joonduda.“ 

„Veriff on ülemaailmne isikusamasuse tuvastamise jõujaam,” ütles Accel’i partner Matt Weigand. „Me tahame toetada Veriffi, kes pingutab selle nimel, et aidata ettevõtetel ennetada kuritegevust internetis ja luua usaldus oma klientidega.”

Värske kapitalisüsti abil jätkab Veriff oma tootearendust ning positsiooni tugevdamist kiiresti kasvaval Ameerika Ühendriikide turul. Lisaks võimaldab raha kaasamine lükata käima suurema värbamise laine. Hetkel on Veriffil avatud üle 40 positsiooni Eestis, Ühendkuningriigis ja Ameerika Ühendriikides. Avatud on positsioonid nii arenduse, toote ja verifitseerimise tiimides kui ka tugiüksustes. Aasta lõpuks plaanib Veriff kokku värvata üle 100 uue tiimiliikme.

„Veriff toob digitaalsesse maailma usaldust ja läbipaistvust. Meie viimane rahastamisvoor, kus osalevad maailma juhtivad riskikapitalifirmad, kiirendab ausama ja usaldusväärsema interneti loomist ning aitab äridel kasvada ja digitaliseeruda,” selgitas Veriffi asutaja ja tegevjuht Kaarel Kotkas. „Veriffi lihtsasti kasutatavat lahendust peetakse “salarelvaks”, mis aitab identiteedipettusi tuvastada ja ära hoida. Selle missiooni elluviimiseks otsime oma tiimi talente erinevatest valdkondadest ning just nüüd on parim aeg meie meeskonnaga liituda.”

Kommentaarid puuduvad