Eesti suurim ökopood Biomarket avas e-poe koos rekordkiire tarnega

uudised.ee

Eesti suurim ökopood Biomarket avas tänasest uue e-poe ja üllatab seejuures rekordkiire tarnega - Tallinnas ja selle lähiümbruses jõuab kaup tellijani maksimaalselt 3 tunniga, aasta lõpuks loodab ökopood kauba ukse tahan tuua kõigest 1-2 tunniga.

“Milleks oodata tellitud kaupa päevi, kui selle saab kodu ukse ette vähem kui 3 tunniga? Kliendid ootavad lahendust, et tellitud kaup ka kiirelt kohale jõuaks. Tavapäraselt on kriisi ajal kauplustes tarneajad üsna pikad ja kui Biomarketi e-poega turule tulime, soovisime seda muuta,” rõõmustab Eesti suurima ökopoe Biomarket asutaja Priit Mikelsaar.

Esialgu lähema kogukonnaga jagatud ja tänasest üle Eesti töötav öko e-pood toob konkurentsi suurtele toidupoodidele, sest kiire tellimuste kättetoimetamisega on Biomarket seadnud uued mängureeglid. 

“Rekordiliselt kiirelt on Biomarketi ökokaup jõudnud tellijani vähem kui 1 tunniga,” ütleb Mikelsaar. “Biomarketis on meie eesmärk muuta ökotooted kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks. Sellele eesmärgile astume iga päevaga lähemale aina enam.”

Biomarketi ökokaupade kiire kohaleveo Tallinnas ja selle lähiümbruses tagab koostöö Bolt Business Delivery kulleritega. Kui pealinnas saab tellitud tooted Bolt kulleriga kätte 3 tunniga, siis üle-Eesti jõuab kaup Itella pakiautomaati või kulleriga kliendini 1-2 päevaga. Ainus, mida üle Eesti hetkel tellida ei saa, on kiiresti riknev ja temperatuuritundlik toidukaup.

Kullerteenuse tasu Tallinnas on 4,90 eurot, üle Eesti 4,99 eurot ning üle 40-eurose tellimuse puhul tuleb kuller kohale tasuta. 

Biomarketi e-poest pood.biomarket.ee leiab laia valiku sertifitseeritud öko toidu-, ilu-, tervise-, heaolu- ja kodutooteid. Ostukorvi saab tooteid valida ka tunnuste järgi: kontrollitud ökotoode, vegan, suhkru-, gluteeni- või laktoosivaba. 

Kommentaarid puuduvad