Maijooks toimub tänavu virtuaalselt

uudised.ee

Tallinna lauluväljakul 22. mail toimuma pidanud Tallink Maijooks toimub kehtivate piirangute tõttu sel aastal 1.-31. maini virtuaaljooksuna, kirjutab BNS.

Joosta on võimalik seitsme kilomeetri pikkusel või kolme kilomeetri pikkusel tütarlastejooksu virtuaaljooksul. Jooksusõpradel ja liikumisharrastajatel, kes olid tänavusele suursündmusele ennast juba varem kirja pannud, on võimalik oma osalus üle viia 2022. aastasse või soovi korral osaleda samuti virtuaaljooksul.

Terve maikuu vältaval virtuaaljooksul saab osaleda enda poolt välja valitud rajal joostes, käies või kepikõndi tehes. Virtuaaljooksul saab osaleda ilma suure hulgana samaaegselt kokku tulemata. Igaüks saab kehtestatud reegleid järgides ja distantsi läbida enda väljavalitud marsruudil endale sobival ajal.

Kavas on ka möödunud aastal väga populaarseks osutunud virtuaalsed lastejooksud. Pärast valitud distantsi läbimist tuleb osalejal jooks.ee iseteeninduskeskkonnas seda kinnitada. Kõigile virtuaaljooksul osalejatele saadetakse posti teel unikaalne medal ning toetajate poolne kingitus.

Tallink Maijooksu virtuaaljooks koos Rimi tütarlastejooksu ja lastejooksudega toimuvad 1.-31. maini ning registreerida saab internetilehel www.jooks.ee

Kommentaarid puuduvad