Täna
17. mai
13...22
7...13
Homme
18. mai
12...20
5...13

Eesti

Ärev olukord Tartumaal: teenistuskoerad päästsid öösel metsa eksinud mehe

Foto: Lõuna prefektuur
12:03 22. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Täna öösel sai politsei äreva teate Tartumaalt, kus meesterahvas oli koju minnes kaotanud metsas sihi ja eksinud.

„Ümberringi on puud, sammal ja võsa,“ kirjeldas ta politseile. Paraku ei olnud need parimad niidiotsad mehe leidmiseks, lisaks sai tema telefoniaku peagi tühjaks.

"Teadsime siiski, kust mees liikuma hakkas ja kuhu soovis jõuda. Nii kaasasime otsingule oma tragid teenistuskoerad Rikky ja Veduri. Umbes paari tunni möödudes kostus metsast juba teenistuskoerte haugatusi. Käpapatrull leidis mehe tihedast võsast lebamast ja politseinikud aitasid ta tagasi koju, mees oli ütlemata tänulik," kirjutas Lõuna prefektuur. 

Sedapuhku läks hästi: mehe elu päästeti, koerad said preemiaks pikad paid ja nende peremehed said uhkust tunda, et rasked treeningud on vilja kandnud  Kui peaks juhtuma, et eksid teelt, satud hätta ja vajad abi, anna sellest kindlasti teada telefonil 112. 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!