Sotsiaalmeedias mälestatakse kadunud Lea Dali Lioni

uudised.ee

Eile, 21. aprillil lahkus meie seast Lea Dali Lion. Tuttavad mälestavad lauljatari sotsiaalmeedias ilusate sõnadega.

Lea hea sõbranna Kirsti Timmer jagab ühist südantsoojendavat fotot koos järgmiste sõnadega: “Mida kõike sai koos tehtud. Reisitud. Naerdud. Nutetud… Ma ei oska midagi siia kirjutada. Sa ütlesid lõpus, et ei karda minna, et sa oled valmis… Ma ei uskunud sind, aga loodan südamest, et see nii oli. Ilusat lendu, Lea, sa saidki Universumiga üheks… Oh Jumal…”

Kroonika endine peatoimetaja Krista Lensin kirjutab Lea Facebooki seinal: “Oh, sa mu imeilus hing…inglitel veab.”

Toomas Uibo jätab Leaga hüvasti kirjutades järgmist: “Kulla Lea – looja ja õpetaja, valgus ja imeline hing. Ma ei tea, mida öelda ja mida mõelda… 10 minutit tagasi sain teada Su lahkumisest teispoolsusesse, aga see pole veel kohale jõudnud. See on veel kõik väga kaugel. 47 – kurat küll! Alles hiljuti kirjutasid mulle Messengeri: ”Musitseerimine kaunistab inimest. Nii et tere tulemast tagasi meie sekka. Saame koos iluneda.” Lahke sõna käis Sinuga kogu aeg kaasas ja ma imetlesin Sinu täiesti ainulaadset häält kohe, kui Sa meie kõigi teadvusesse lendasid.

Ka Birgit Sarrap ütleb ilusad sõnad: “Minu teismeliseea lemmikud olid just sinu laulud..”

Kommentaarid puuduvad