Wendre uueks juhiks saab Meelis Milder

uudised.ee

Alates 1. maist saab AS-i Wendre uueks juhatuse liikmeks ja tegevjuhiks endine Baltika juht Meelis Milder; kokkulepe on sõlmitud aastaks, vahendab BNS.

Senine tegevjuht Dennis Ulrik Kristensen lahkub ettevõttest poolte kokkuleppel. "Pinged Wendre töötajate ja juhi vahel ei aita ettevõtte pikaajalisele edule ja stabiilsusele kaasa," ütles Wendre omanik Peter Hunt pressiteate vahendusel.

"Pidasime senise tegevjuhi Dennis Ulrik Kristenseniga nõu, kuidas kujunenud olukorda lahendada, ning jõudsime ühisele arusaamale, et ettevõtte juhtimine vajab muutust, mis aitab kiiresti taastada töörahu, leevendada pingeid ning liikuda edasi," selgitas Hunt.

Milder juhtis üle 30 aasta Baltimaade moekontserni Baltika, mille tegevjuhina alustas 1987. aastal. Praegu on Meelis Milder Tartu Ülikooli juhtimise õppetooli külalislektor, Tallinna Kaubamaja nõukogu liige, Eesti Tööstus-Kaubanduskoja juhatuse liige ja mitmete iduettevõtete nõustaja.

AS Wendrel on Eestis kaks tootmisüksust, pakkudes neis tööd ligi 700 inimesele. Ettevõte ekspordib vooditarbeid enam kui 40 riiki.

Kommentaarid puuduvad