Naisliit võttis Malle Kobinalt aasta ema tiitli

uudised.ee

Naisliit võttis 9. aprillil Malle Kobinilt ära 2013. aastal omistatud aasta ema tiitli ning mõistab ühtlasi hukka igasuguse laste väärkohtlemise ja perevägivalla, vahendab Postimees.

“Oleme koos ülejäänud Eesti ühiskonnaga sügavalt nördinud, et üks ema on oma vastutusel olevaid lapsi nii julmalt kohelnud. Meil on väga kahju lastest, kes pidid väärkohtlemise all kannatama,” ütles pressiteate vahendusel naisliidu esinaine Mailis Alt. “Selline käitumine ei ole üldse ema vääriline.”

Alti sõnul on kahju, et alles nii palju aastaid hiljem abi vajavaid lapsi märgati.

“Mõned kogukonna liikmed on meediale tunnistanud, et ei julgenud oma kahtlusi jagada, sest Kobin oli kohalikus elus väga mõjukas inimene. Paraku on võimu kattevarjus toimetav väärkohtlemine ühiskonnas laiem probleem, millele naisliit oma tegevuste kaudu ka edaspidi tähelepanu juhtida kavatseb,” märkis Alt.

Kommentaarid puuduvad