T1 kaubanduskeskus läheb pankrotti

uudised.ee

Riigikohus otsustas jätta T1 omanikfirma AS-i Tallinna Moekombinaat määruskaebuse menetlusse võtmata, milles vaidlustati Harju Maakohtu määrus lõpetada AS-i Tallinna Moekombinaat saneerimismenetlus, teatas esmaspäeval rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Sellega seoses jõustus saneerimismenetlust lõpetav kohtumäärus ehk T1 läheb pankrotti.

AS-i Pro Kapital Grupp kontserni kuuluv AS Tallinna Moekombinaat (TMK) vaidlustas 15. veebruaril Tallinna ringkonnakohtu määruse, millega otsustati jätta rahuldamata TMK ja selle kolme võlausaldaja määruskaebused, milles vaidlustati Harju Maakohtu määrus lõpetada AS-i Tallinna Moekombinaat saneerimismenetlus. 

Riigikohus jätta määruskaebuse esmaspäeval menetlusse võtmata. Sellega seoses jõustus saneerimismenetlust lõpetav kohtumäärus. Ilma saneerimismenetluseta ei ole AS Tallinna Moekombinaat suuteline oma kohustusi täitma ja on muutunud püsivalt maksejõuetuks, teatas ettevõte börsile.

Kommentaarid puuduvad