Jõgeva alajaama taastamine võtab arvatust rohkem aega

uudised.ee

Põlenud Jõgeva alajaama taastamine võtab arvatust rohkem aega, elektrita on keskpäevase seisuga üle 2000 tarbija, vahendab BNS.

Jõgeva alajaama tulekahjus kannatada saanud elektritehnika asendustööd on osutunud loodetust aeganõudvamaks, elektrikud töötavad, et saada päeva jooksul vool tagasi seni ilma elektrita olevale 2200 kliendile, edastas päästeamet. Kolmpäeva hommikul said elektri tagasi Saduküla kliendid.

Lõuna regionaalne staap ja Jõgeva valla kriiskomisjon jätkab olukorra seiret.

Elanikele jagatakse infot valla kodulehel ja Facebookis. Linnas töötavad tanklad ning peod nii linnas kui ka linna lähistel. Endiselt on avatud mobiiltelefonide laadimispunkt Jõgeva päästehoone juures Aia tänav 36. Jõgeva põhikooli hoone elektritoiteks viiakse kohale päästeameti generaator.

Kommentaarid puuduvad