Saku vallas liiva all teadvuse kaotanud laps ei vajunud auku ega sattunud varingu alla

uudised.ee

Eile sai Häirekeskus teate, et Sakus asuvas lasteaias juhtus õnnetus nelja-aastase lapsega, kelle kiirabi viis haiglasse kuna mänguhoos jäi laps liivakasti kaevatud auku liiva alla kaotades õhupuuduse tagajärjel teadvuse. Delfile teadaolevalt laps liiva alla kinni ei jäänud ja mingit varingut ei toimunud.

Saku abivallavanem Tanel Ots rääkis Delfile, et eile lasteaias liiva all teadvuse kaotanud nelja-aastane laps ei vajunud kuhugi auku ega toimunud seal mingit varingut, sest liivakast pole kuigi sügav. Ta ütles, et liiv sattus lapsele suhu ja sealt ilmselt hingetorru. “Ei olnud mingit kuhja alla mattumist,” kinnitas ta. “Selleks kulub vaid loetud sekundid, kui liiv satub kurku ja matab hinge.”

Refereeritud Delfist.

Kommentaarid puuduvad