Andrus Veerpalu võib juba tänavu treeneritööga jätkata

uudised.ee

Kuigi suusalegend Andrus Veerpalu jäi hiljuti süüdi Seefeldi dopingusaagas osalemises, võib ta soovi korral peagi treeneritööd jätkata, kuna võistluskeeld saab juba sügisel läbi, kirjutab Postimees.

Rahvusvaheline Suusaliit (FIS) on oma kodulehel avalikustanud Rahvusvahelise Spordiarbitraaži (CAS) dopingudivisjoni otsuse kokkuvõtte, mis sätestas, et Veerpalu on süüdi dopinguskeemis, mida avalikkus tunneb «aadrilaskmise» nime all. 

Otsusest ilmnes, et Veerpalu eksis 2016. aastal välja antud dopingureeglite punkti 2.9 vastu, mis tähendab dopingusüsteemis osalemist, abistamist ja asjade varjamist ning talle määrati kaheaastane võistluskeeld. Kuna Veerpalu leer otsust edasi ei kaevanud, jõustus see kohe ehk 17. märtsil.

Kommentaarid puuduvad