Irja Lutsar: suurüritusi suvel ei toimu

uudised.ee

Teadusnõukoja juhi Irja Lutsari hinnangul suvi tänavu küll ära ei jää, kuid tuhandete inimestega suurüritusi loota ei tasu. Siiski on lootust väiksemateks kontsertideks ja sündmusteks.

"Ma siiski tahan loota, et mingeid üritusi suvel saab teha," oli Lutsar lootusrikas R2 saates "Pulss", kuid ütles samas, et võrreldes möödunud aastaga oleme me paremas seisus nii vaktsiini kui ka läbipõdenute seisukohalt.

"Mida võib öelda, siis selliseid suurüritusi, ma kardan küll, et ei toimu," sõnas ta ja lisas, et peab silmas tuhandete inimeste osalusel toimuvaid sündmusi. "Ka väljas, kui inimesed on väga tihedalt koos, on see viiruse levimise oht ikkagi olemas. Niisugused üritused kindlasti jäävad ära. Aga väiksemad kontserdid hästi õhutatud ruumides või õues tõenäoliselt siiski ohutult saavad toimuda. Eriti kui peame silmas, et kuu aja pärast on meil tõenäoliselt vaktsineeritud inimesi oluliselt rohkem kui tänasel päeval."

Kommentaarid puuduvad