Bolt avas Eestis autorendi teenuse Bolt Drive

uudised.ee

Alates teisipäevast pakub Bolt Eestis autorendi teenust Bolt Drive, seejuures on Tallinn esimene linn, kus ettevõte uue teenuse käivitab; sel aastal plaanib ettevõte investeerida üle 20 miljoni euro, et uut ärisuunda ka teistele Euroopa turgudele laiendada, vahendab BNS.

Bolt Drive'i teenus toimib samal põhimõttel nagu Bolti tõukerataste või sõiduteenuse kasutamine, teatas ettevõte. Esmalt tuleb kliendil avada Bolti rakendus ja valida Bolt Drive vaade. Konto loomiseks peab kasutaja läbima isikutuvastuse, milleks tuleb üles laadida foto iseendast ja oma juhiloast.

Pärast konto loomist näeb kaardil lähedal asuvaid sõidukeid, mida saab rakenduses broneerida. Broneeringu kinnitamise järel on sõidu alustamiseks aega 15 minutit. Sõidu lõppedes ja sihtkohta jõudes tuleb auto parkida Tallinna piires rakenduses märgitud parkimisalale.

Sõidu maksumus sõltub valitud auto mudelist, sõidu kestusest ja teepikkusest. Autorendi hinnad algavad 7 sendist minuti kohta ja 15 sendist kilomeetri kohta, samuti on kõikidele mudelitele seatud maksimaalne tunni- ja päevahind.

Rentides näiteks Toyota Yarise 15 minutiks ja sõites sellega 5 kilomeetrit, tuleb sõidu hinnaks 1,80 eurot. Sama auto rentimine terveks päevaks maksab 14,90 eurot, millele lisandub kilomeetritasu. Kütuse ja parkimise eest klient maksma ei pea.

Autopargis on kokku üle 300 rendiauto, mille seas on erineva suurusega sõiduautod, sealhulgas elektriautod ja kaubikud. 

Bolt Drive'i kasutamiseks peab juht olema vähemalt 20-aastane, omama B-kategooria juhilube ja vähemalt aastast autojuhtimise kogemust.

Kommentaarid puuduvad