Valitsus teisi piiranguid leevendama ei kiirusta

uudised.ee

Ehkki valitsus otsustas täna langetada Eesti koroonaviiruse riskitaset, väga kõrgelt ehk punaselt ühe võrra madalamale oranžile ehk siis kõrgele, siis täna siiski piiranguid rohkem juurde ei leevendatud. Konkreetsematest kuupäevadest saab rääkida nädala pärast, lubas peaminister Kaja Kallas.

Eesti liikus täna küll väga kõrgelt koroonariski tasemelt ühe võrra madalamale ehk siis punaselt oranzile, kuid esialgu ühiskonda rohkem avada veel ei saa.

Peaminister lisab, et kõik oleneb meist endist, aga lootus, et ka näiteks teatrid, kinod ja veekeskused siiski taas lahti teha, veel on.

Seega tuleb veel natuke kannatust varuda, sest võib olla pääseb juba enne juunikuud teatrisaalidesse. Veekeskuste ja rühmatrennidega tasub veel oodata, kuna need tegevused on siiski suure nakkusohuga ja avatakse kõige viimasena, rõhutas peaminister.

Kommentaarid puuduvad