Politsei teeb WOW Keskusega seoses Saaremaal läbiotsimisi

uudised.ee

Keskkriminaalpolitsei teeb Saaremaal juba teist päeva läbiotsimisi seoses ärimees Tullio Libliku arendatava WOW Keskusega, millele muu hulgas on määratud 3,4 miljoni eurone laen Maaelu Arendamise Sihtasutuselt (MES), kirjutab Postimees.

"Saan kinnitada seda, et eile ja täna toimetasid keskkriminaalpolitsei politseinikud Saaremaal seoses kriminaalasjaga, millega kontrollitakse üht soodustuskelmuse kahtlust," ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold Postimehele. "Aga kus ja kelle juures toimusid, seda me öelda ei saa," lisas ta. 

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Leana Loide sõnul uurimine ning tõendite kogumine jätkub ning praegu ei ole võimalik kahtlustuse või kahtlusaluste kohta detaile täpsustada.

 

Kommentaarid puuduvad