Ratas jätkab maakondade sagedast väisamist ka riigikogu esimehena

uudised.ee

Peaministrina Eesti sisestel visiitidel riigi raha hoogsa kulutamise tõttu kriitika alla sattunud Jüri Ratas on jätkanud regioonide intensiivset väisamist ka riigikogu esimehe ametis.

Reedeti pole riigikogu istungeid ja Ratas kasutab neid päevi Eestile järjekordse visiitide ringi peale tegemiseks, selgub riigikogu kantselei kokkuvõttest. 

Saadikud valisid Ratase riigikogu esimeheks 18. märtsil ja juba 26. märtsil oli ta visiidil Narvas ning 9. aprillil Pärnumaal.

23. aprill tegi Ratas Lääne-Virumaa visiidi, kus ta esines veteranipäeva puhul sõnavõtuga ja asetas Tapa sõjaväelinnakus pärja hukkunud kaitseväelaste mälestuseks. Samal päeval siirdus Ratas Järvamaale, kus ta Türi vallas Kurla külas asuvas Asutava Kogu esimehe ja riigivanema August Rei sünnitalus asetas lilled Rei mälestuskivi juurde ning süütas paar tundi hiljem Paides jüriöö märgutule.

27. aprillil oli Ratas on visiidil Tartus ja Elvas ning 7. mail külastas ta Eesti kodukandi aasta küla konkursi raames koos hindamiskomisjoniga Leevaku küla Põlvamaal ja Luhamaa nulga külasid Võrumaal.

14. mail külastas Ratas Eesti kodukandi aasta küla konkursi raames koos hindamiskomisjoniga Adila küla Raplamaal, Käru küla Järvamaal ja Metsküla Viljandimaal.

Kommentaarid puuduvad