President Kersti Kaljulaid vabandas õigeks mõistetud Marti Kuusiku ees

uudised.ee

Riigikogu saalist ministriks määratud, ent naisepeksmise kahtlustuse alla langenud Marti Kuusiku ametivande ajaks lahkunud president Kersti Kaljulaid vabandas reedel õigeks mõistetud Kuusiku ees.

"Ülemöödunud kevadel lahkusin riigikogu saalist ajal, mil Marti Kuusik andis ametivande ministriametisse asumiseks," kirjutas Kaljulaid sotsiaalvõrgustikus Facebook. "Süüdistused, mis toona avalikuks said, olid nii tõsised, et ma ei saanud käituda teisiti. Nii ränkade kahtlustuste alla langenud inimesel ei ole võimalik edukalt kanda ministrivastutust."

"Juba toona ütlesin, et kui süüdistused tõendamist ei leia, vabandan Marti Kuusiku ees. Täna on Viru maakohus teinud oma otsuse, milles ütleb, et süü ei ole leidnud tõendamist. Vabandan Marti Kuusiku ees," kirjutas Kaljulaid.

Kommentaarid puuduvad