Ööpäevaga tuli juurde 63 koroonapositiivset

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3972 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 63, haiglates suri kaks nakatunud patsienti.

Positiivsed testid moodustasid 1,6 protsenti möödunud ööpäeval tehtud testide koguarvust, edastas terviseamet.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 32 inimesel. 18 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas. Ida-Virumaale lisandus üheksa, Raplamaale kuus, Tartumaale viis, Pärnumaale neli, Põlvamaale kolm, Võrumaale kaks, Valgamaale ja Läänemaale üks. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 118,9 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 2,8 protsenti.

Haiglas suri kaks koroonaviirusega nakatunud patsienti – 48-aastane mees ja 83-aastane mees.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kuus, haiglaravi vajab 100 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 68 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 77 inimest.

Kommentaarid puuduvad