Eeloleva nädala esimese poole õhutemperatuurid jäävad 20 kanti

uudised.ee

Suvi jätkub ka juuni kespaigas ja nii on eeloleva nädala esimeses pooles oodata ohtralt päikesepaistet ning päevaseid õhutemperatuure, mis jäävad 16 ja 23 kraadi vahele, vahendab BNS.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt loodetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 12, öö hakul kuni 17 m/s. Sooja on 7-13 kraadi. Esmaspäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 3-9, õhtul tugevneb saartel edela- ja lõunatuul puhanguti 15 m/s. Sooja on 16-22 kraadi.

Teisipäeva öösel on Ida-Eestis vähese pilvisusega ilm, Lääne-Eestis pilvkate tiheneb ja hakkab sadama vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Sooja on 8-15 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, puhanguti kuni 14, rannikul 17 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 16-21 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8, põhjarannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 7-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 18-23, rannikul jäävad õhutemperatuurid 15 kraadi lähistele.

Kommentaarid puuduvad