Spetsialistid näitavad ette: kuidas kasutada elustamisaparaati?

Suvised Seitsmesed

Nädalavahetusel šokeerisid miljoneid televaatajaid ja jalgpallipublikut ärevad hetked, kui Taani ja Soome jalgpallimängus kokku kukkunud Taani vutitäht Christian Erikseni elustati. Õnneks suutis meditsiinimeeskond ta teisest ilmast tagasi tuua – jalgpalluri päästis elustamisaparaat. Kuidas seda aparaati kasutada ja kuidas sellistes olukordades toimida? Nendele küsimustele andsid vastuse Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse õppetooli õppejõud Aivar Kärner ja Alex Tamme.

Nädalavahetusel šokeerisid miljoneid televaatajaid ja jalgpallipublikut ärevad hetked, kui Taani ja Soome jalgpallimängus kokku kukkunud Taani vutitäht Christian Erikseni elustati. Õnneks suutis meditsiinimeeskond ta teisest ilmast tagasi tuua – jalgpalluri päästis elustamisaparaat. Kuidas seda aparaati kasutada ja kuidas sellistes olukordades toimida? Nendele küsimustele andsid vastuse Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse õppetooli õppejõud Aivar Kärner ja Alex Tamme.

Kommentaarid puuduvad